Redson Music

Ableton cursus.

Ableton

Wat geweldig dat U wilt investeren in de professionaliteit van de muziekbediening in uw gemeente! Ableton is een DAW (Digital Audio Workstation) dat uitstekend in te zetten is voor de muzikale aanbidding. Omdat Ableton beschikt over een Arrangement en een Session view onderscheidt het zich echt van andere DAW’s zoals Logic Pro, FL Studio en Garageband. Ook de bekende ‘Mainstage’ tipt niet aan de mogelijkheden die Ableton wel biedt voor uw gemeente!

Redson music

Als U nieuw bent met Ableton toepassen op de aanbidding lijkt het me geweldig om alles haar fijn uitteleggen, dit doe ik dan ook in de Ableton Cursus die ik aanbied op deze site. In deze cursus leert u het volgende:

  1. Wat voor Gear heb ik nodig (laptop, In-ears, Audio Interface, etc…). 
  2. Met de hele band op clicktrack kunnen spelen!
  3. Met de band gebruik maken van Cue’s!
  4. Het gebruiken van Drone Pads!
  5. Met de hele band mee spelen met Multitracks!

Vraag een offerte aan voor de fysieke cursus of kies voor de online cursus! 

Fysieke cursus

Ik kom persoonlijk langs (met evt. extra bandleden) bij uw gemeente om u op maat onderwijs te geven. Elke gemeente is anders en heeft ook een eigen visie op de aanbidding binnen de gemeente. Hier wil ik graag begeleiding d.m.v. Ableton in bieden. Als ik langskom kan ik de gehele cursus uitleggen aan muzikanten en Aanbiddingleiders, maar hiernaast kunnen we het daarna meteen in de praktijk brengen. We kunnen meteen aan de slag met zen alle waardoor het meer dan alleen een cursus is en de muzikanten meteen hun enthousiasme kwijt kunnen!

Online cursus

In deze cursus worden alle basis principes over Ableton uitgelegd. Als u al wat ervaring heeft in Ableton of al vaker met click heeft gespeeld is deze optie zeer geschikt. U leert alles wat ook in de Fysieke cursus wordt uitgelegd alleen moet u het zelf in praktijk brengen.

Contact
chevron-downcross-circletext-align-right